Kutyavezető vagyonőr Képzés - TanfolyamOKJ.hu

Baja, Balassagyarmat, Budapest, Békéscsaba, Celldömölk, Debrecen, Dunaújváros, Dunaújváros, Eger, Esztergom, Gyöngyös, Győr, Kaposvár, Kecskemét, Kiskunhalas, Komárom, Miskolc, Mosonmagyaróvár, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Pápa, Pécs, Salgótarján, Siófok, Sopron, Szeged, Szekszárd, Szolnok, Szombathely, Székesfehérvár, Tata, Tatabánya, Veszprém, Zalaegerszeg

Egyéb szolgáltatások, Közszolgálat

TanfolyamOKJ.hu - TanfolyamOKJ.hu

, Térkép Google maps

Tovább az intézmény oldalára →

Kutyavezető vagyonőr TanfolyamOKJ.hu MIÉRT JELENTKEZZ A KUTYAVEZETŐ VAGYONŐR SZAKKÉPESÍTÉSRE?
================================
Rendelkezel már személy- és vagyonőr vagy biztonsági őr előképzettséggel?
Szeretnéd továbbfejleszteni a tudásodat?
Szívesen dolgoznál kutyákkal?
Akkor jelentkezz e Kutyavezető vagyonőr szakmai képzésre!

Különösen jó hatékonysággal alkalmazható a kutyavezető vagyonőr bizonyos területek lezárására, a támadások elhárítására, csoportosulások megakadályozására, valamint egyes – főleg szabadtéri – rendezvények rendjének fenntartására.

A szolgálati kutya jelenléte erősíti a személy- és vagyonőr biztonságérzetét, fokozott visszatartó erőt képvisel a jogosulatlanul behatolni szándékozó személyekkel szemben.

Professzionális vagyonvédelmi célokra a kutyák kiválóan bevethetők, bizonyos szituációkban a kiképzett kutya különösen alkalmas a jogellenes támadások elhárítására.

A kutyavezető vagyonőrök mindennapi munkájukkal hozzájárulnak a megbízó által meghatározott terület biztonságához, illetve a rendezvényen résztvevők nyugalmához.

Ezen munkakör sikeres ellátására olyan személy lehet alkalmas, akire a szakmai elkötelezettség mellett állatszeretet is jellemző.

A kutyavezető vagyonőr szakképesítéssel rendelkezők a munkaerőpiacon könnyen találhatnak maguknak munkát.


MIT CSINÁL EGY KUTYAVEZETŐ VAGYONŐR?
=====================================
A kutyavezető vagyonőr szakképesítéssel rendelkező munkavállaló közterületen vagy közforgalom számára megnyitott magánterületen lévő objektum védelmére, szabadtéri rendezvények zavarásának megelőzésére hivatott az ilyen célra kiképzett, munkaalkalmassági vizsgával rendelkező szolgálati kutya igénybevételével.

A szolgálati kutyával megerősített személy és vagyonőr a szakmai, valamint a vonatkozó munkabiztonsági előírások betartásával, az adott munkaszervezet belső rendjének megfelelő irányítással, vagy önállóan végzi munkáját.

Egyedül és járőrszolgálat tagjaként is hatékonyan képes az őrzésére bízott területet, objektumot megvédeni, továbbá a rendbontókkal szemben fellépni. A megbízatás teljesítése során együttműködik a társ rendvédelmi szervek, továbbá az állategészségügyi szolgálat munkatársaival és támogatást ad részükre.

E munkakörben tevékenykedő kutyavezető vagyonőr figyelmet fordít a szolgálati állat képzésére, továbbképzésére, napi gondozására, ápolására, az állategészségügyi és higiénés rendszabályok betartására. A szolgálati kutya képzésén túl gondoskodik saját szakmai tudása napra-készségének fenntartásáról is.

Szolgálati fellépése során nemcsak az intézkedésekkel szembeni követelményeket, hanem a szakma speciális etikai szabályait is betartja.