Kineziológia 1. szint Képzés - Konnektív Felnőttképző Kft

Budapest

Gyógyászati, Kineziológia, Életmód, Gyógyászati tanfolyamok, tanfolyam

Konnektív Felnőttképző Kft

3529 Miskolc , Farkas Jenő u. 4. Térkép Google maps

Tovább az intézmény oldalára →

Kineziológia 1. szint Konnektív Felnőttképző Kft A kineziológia a hagyományos távol-keleti gyógyászatra épülő gyógyítási és egészségfejlesztő rendszer, mely izomtesztek, speciális anamnézis felvétele, valamint speciális egyensúlyi és koordinációs technika segítségével oldja az ember távol-keleti megközelítés szerinti energiarendszerében levő blokádokat, kiegyensúlyozatlanságokat. A kineziológia az emberi képességek, készségek fejlesztésével, egészségmegőrzéssel foglalkozik azáltal, hogy a múltban és a jelenben elszenvedett stresszek, traumák negatív nyomait semlegesíti. A kineziológia az orvostudomány, a pszichológia és a pedagógia határterületén lévő készségfejlesztő, kiegészítő gyógyító rendszer.

A Touch For Healt (Gyógyító érintés) rendszerét Dr. Jhon F.Thie dolgozta ki. Ez az első olyan kineziológiai rendszer, melyet nem orvosok számára alkottak, valamint ez az a módszer, melyből minden további kineziológiai ág kifejlődött.
Dr. Thie 48 izmon keresztül, különböző szerveket, meridiánokat, érzelmeket, hangokat, színeket ötvözött egy egységes rendszerré. Kiegyensúlyozó technikái magában foglalják a kiropraktika, kineziológia, hagyományos kínai orvoslás és táplálkozástudomány azon elemeit, melyek mindenki számára könnyen érthetővé és használhatóvá válhatnak.

1. SZINT Touch For Health (TFH)

Jelentkezés feltétele: nincs

Tanfolyam indul: 2019. június 15-16. (2 nap)

Helyszín: Budapest

Tandíj: 38.500Ft + tankönyv

Vizsga: szóbeli, gyakorlati, Állami Egészségügyi Ellátó Központ továbbiakban ÁEEK (volt ETI, GYEMSZI-EFF, ENKK) 4. szint után, Egészségügyi és Természetgyógyászati alapmodul végzettséggel.

Oktató: Cseh Szilvia Kineziológus oktató

Bővebb információ: WWW.KONNEKTIV.HU
46/342-617; +3670/361-3446
info@konnektiv.hu