Junior Java Backend fejlesztő Képzés - TanfolyamOKJ.hu

Budapest, Kecskemét, Pécs, Szeged, Székesfehérvár

Informatika

TanfolyamOKJ.hu - TanfolyamOKJ.hu

, Térkép Google maps

Tovább az intézmény oldalára →

Junior Java Backend fejlesztő TanfolyamOKJ.hu MIÉRT JELENTKEZZ A JUNIOR JAVA BACKEND FEJLESZTŐ SZAKKÉPESÍTÉSRE?
=============================

- Ha érdekel a programozás, vagy szoftverfejlesztés mint szakma, amely egy igen szerteágazó irányzat, melynek egyik szignifikáns alapját képző programozási környezete a Java.

- A Java keretrendszer egy igen nagy múltra visszatekintő, dinamikus fejlődési utat leíró fejlesztési környezet, mely felhasználását tekintve mind a mai napig igen elterjedt. A nyelv objektum- orientáltsága, jó skálázhatósága, sokcélú felhasználása és a kezdetektől szem előtt tartott multiplatformos fejlesztési lehetőségei az egyik legkedveltebb fejlesztési környezetté emelte ki a többi rendszer közül.

A programozás elsajátítása alapvetően nem egy, vagy több programozási nyelv megtanulását jelenti, hanem a háttérlogikák megismerését, a programozói gondolkodásmód elsajátítását.


MIT CSINÁL EGY JUNIOR JAVA BACKEND FEJLESZTŐ?
============================================

A Junior Java backend fejlesztő a Java programozás nyelv használatával a Java osztálykönyvtárakat, a kódolási konvenciókat, az objektumorientált és a tiszta kód elveket, egyszerűbb algoritmizálási feladatokat old meg. Munkája ellenőrzéséhez unit teszteket ír, olvas és kiértékeli azokat.

A Junior Java backend fejlesztő verziókövető rendszert használ a csoportos és/vagy egyéni projektjei során. Buildelésre folyamatos integrációs eszközt (CI/CD) használ. A Java programokból kiadja az SQL utasítások, melyhez ismeri az SQL nyelv alapjait. Programozásra integrált fejlesztőeszközt (IDE) használ.


A JUNIOR JAVA BACKEND FEJLESZTŐ SZAKKÉPESÍTÉS MODULJAI:
========================================================

- INFOKOMMUNIKÁCIÓS TECHNOLÓGIÁK
- HÁLÓZATI ISMERETEK
- PROGRAMOZÁSI ALAPISMERETEK
- SQL ALAPOK
- SZOFTVERFEJLESZTÉS JAVA ALAPOKON
- SZOFTVERTECHNOLÓGIA
- VERZIÓKEZELŐ ÉS PROJEKTVEZETŐ ESZKÖZÖK
- SZOFTVERTESZTELÉS