Festménybecsüs Képzés - Primex Felsőoktatási Kft

Budapest

tanfolyam

Primex - Primex Felsőoktatási Kft

1165 Budapest , Kövirózsa utca 8/b. Térkép Google maps

Tovább az intézmény oldalára →

Ha vonzanak a kiállítások, a festészet, képzőművészet, a művészettörténet, ebben a szakmában biztosan sikeres leszel, hisz oly dolgok vesznek körül naponta, melyekben örömöd leled.

Mesterektől tanulhatod meg, hogy mi az érték, mi a művészet lényege, milyen stílusjegyek alapján tudod megállapítani a műalkotások korát, származását, milyen szempontok alapján végezhető az árbesorolásuk.

Az elméleti és a gyakorlati órákon megtanítják a művészeti stílusok felismerését, valamint azt, hogy miként lehet meghatározni a festmények korát, származását, a szignatúrák, az ecsetkezelés, színvilág és számos dolog alapján, hogyan tudjuk beazonosítani a festőt, illetve, hogy mely műhelyhez, festőiskolához tartozik, milyen anyagokkal, ábrázolási, festési technikával dolgozott.

A kurzus végén felismered az egyszerűbb hamisítványokat, a restaurálási technikákat. Megtanulod a Szakkatalógus használatát. Betekintést kapsz a hazai műtárgypiac, galériák működésébe.

Titokban minden szakmabéli arra vágyik, hogy rábukkanjon valamilyen különleges ritkaságra! Tanulj velünk és légy Te, aki megtalálja a kincset!