Dekoratőr tanfolyam Képzés - TanfolyamAjánló.hu

Budapest

TanfolyamAjánló - TanfolyamAjánló.hu

Budapest , Budapest Térkép Google maps

Tovább az intézmény oldalára →

Dekoratőr tanfolyam TanfolyamAjánló.hu Mindig is igazi művészléleknek tartottad magad? Sok mindenhez értesz a művészet területén, és szeretnél olyan foglalkozást választani, ahol kiélheted kreativitásodat?

Ha magas szintű a rajzkészséged, kézügyességed, a forma- és színérzéked, és szeretnél egy olyan szakmát, amely igen összetett művészi készségeket igényel, akkor jelentkezz a Dekoratőr OKJ tanfolyamra. A képzés elvégzése után rengeteg, akár merészebbnél merészebb ötletedet is megvalósíthatod.

De most nézzük meg, mivel is foglalkozik valójában egy dekoratőr.
Már a megnevezésből is sejthetjük, hogy a szakma a dekorációval, a dekorálással van szoros kapcsolatban. Ez pontosan így van, de egy kicsit szűkítenünk kell a kört, hiszen az élet számos területén találkozhatunk olyan szakemberrel, aki bizonyos szempontból dekorálással foglalkozik.

A dekoratőr szakma egyes részei rendkívül fontos szerepet játszanak a marketing életben. Gondoljunk csak pl. a kirakatrendezésre, ami a munka szerves részét alkotja. Egy egyedi, figyelemfelkeltő kirakat az üzlet számára már fél siker. Hiszen az első lépés, hogy becsalogassuk a potenciális vevőket boltunkba.

Egy dekoratőr pedig tudja, hogyan kell ezt csinálni. Tisztában van vele, milyen színeket és formákat kell kombinálni ahhoz, hogy az emberekben pozitív, csalogató vizuális hatást érjen el.

Természetesen egy ilyen szakember nem kizárólag kirakatrendezéssel foglalkozik. Egy cég akár üzlete arculatának megtervezésére is felkérheti. Tervezői munkáról lévén szó, itt már nagy szükség van a rajzkészségre, a szárnyaló térbeli képzeletre és az ötletgazdagságra.

Dekoratőr képzés
Légy dekoratőr, bontakoztasd ki tehetségedet.

De nem csak az üzlet és a marketing világában játszik központi szerepet a dekoratőrök munkája, hanem az esküvők világában is. A nagy nap szervezése során szinte a legfontosabb pont a helyszín kiválasztása. Miután kitaláltuk, hogy hol szeretnénk kimondani a boldogító igent, szükségünk lesz egy kis segítségre abban, hogy megteremtsük az adott hely esküvőhöz illő varázslatos hangulatát. Az ifjú párnak nem kell hónapokig azon törnie a fejét, milyen legyen a dekoráció, milyen színűek legyenek a terítők, hogyan rendezzék el az asztalokat. Ezt a számukra kissé idegtépő feladatot nyugodtan rábízhatják egy profi szakemberre, aki amellett, hogy ért hozzá, még élvezi is, amit csinál.

Ezek után te is láthatod, hogy munkád során rengeteg lehetőséged nyílik majd tehetséged kibontakoztatására.

Rengeteg új anyaggal ismerkedsz majd meg, melyeket számtalan módon és helyszínen kombinálhatsz. Ha jól dolgozol, rövid idő alatt nagy elismerést és magas fizetést vívhatsz ki magadnak.