KOPINT-DATORG Gazdaságfejlesztési Szakközépiskola

Nappali, Esti, angol, német, orosz, tanfolyam

KOPINT-DATORG Gazdaságfejlesztési Szakközépiskola

1065 Budapest, Nagymező u. 37-39. Térkép Google maps

A KOPINT-DATORG Szakközépiskola érettségizett diákok és felnőttek számára nyújt iskolarendszerű vagy tanfolyami - államilag elismert - OKJ-s képzéseket. Nappali és esti tagozaton egyaránt tanulhat nálunk tandíjmentesen az, akinek még nincs OKJ bizonyítványa!

Hogy miért választja érettségizettek sokasága minden évben iskolánkat?

  • Gyakorlatias tudást adunk hallgatóink kezébe. A kötelező tananyagot kibővítjük olyan gyakorlatias ismeretekkel, amelyeknek köszönhetően a vállalatok előszeretettel alkalmazzák a végzett KOPINT-os szakembereket.
  • Tapasztalt, gyakorlott oktatóink nem csak szaktekintélyek a maguk területein, de a tanításhoz is értő, igazi pedagógus vénájú tanárok adják át a naprakész, gyakorlatias tudást!
  • Ügyintézőink kedvesek, mosolygósak, és azon fáradoznak, hogy mindenben a diákok legyenek.
  • Emelt szintű nyelvtanulás a képzések része, tehát nem kerül plusz pénzbe! Angol és német mellett már orosz nyelven is!
  • Nincsenek rejtett költségek, regisztrációs díjak!
  • Nem tetszik a suli, amit elkezdtél? Nagyon megterhel az irreálisan magas egyetemi tandíj? Hozzánk minden februárban, keresztfélévben is csatlakozhatsz!
  • Rendkívül barátságos a hangulat, családias a légkör, igazi osztály-, és iskolaközösség jellemzi a KOPINTOT! Iskolanapokat, karácsonyi sütőversenyt, ünnepi műsort tartunk, és minden évben többször is megyünk kirándulni!

Mindent összefoglalva: felsőoktatási intézményeket meghazudtoló minőségi tudást kapsz egy olyan környezetben, ahova szívesebben jársz be, mint egy hatalmas, személytelen egyetemi campusra.

És mindezt jelenlegi és volt tanulóink mondják rólunk; bizony bátran ajánlanak minket az itt végzettek ismerőseiknek, vagy olyan barátaiknak, akik másik iskolában nincsenek megelégedve az oktatással.

Látogass el hozzánk, győződj meg minderről személyesen! Iskolánk Budapesten, a Nyugati pályaudvartól 5 percre, az Arany János utcai metró megállónál, központi helyen van!

Nem csak jól felszerelt számítógéptermeink állnak rendelkezésedre, de van internetes aula és szabad WI-FI hozzáférés is! ECDL vizsgaközpontunk működik, így az ECDL vizsga iskolánkban teljesíthető. Vidékieknek kollégiumi elhelyezést biztosítunk. Ha nálunk tanulsz, akkor jogosult vagy családi pótlékra, árvaellátásra, diákigazolványra.

Várunk szeptemberben, és keresztfélévben induló képzéseinkre!

Lájkoltad már Facebook profilunkat? --> http://www.facebook.com/kdszki