Konnektív Felnőttképző Kft

Gyógyászati, Aromaterápia, Fitoterápia, Életmód, Gyógyászati tanfolyamok, távoktatás, Természetgyógyász modul, Akupresszúra, Masszázs, Akupunktúra, Életmód tanácsadó, Egészségügyi modul, Mentálhigiéné, filozófia, tanfolyam, online képzés, Homeopátia, Mozgáskultúra, Írisz diagnosztika, Kineziológia, Meditációs technikák, Jóga, Bach virágterápia

Konnektív Felnőttképző Kft

3529 Miskolc, Farkas Jenő u. 4. Térkép Google maps

A Konnektív Felnőttképző Kft. 22 éve foglalkozik természetgyógyász képzések szervezésével. Célunk a rendkívül jól használható végzettség mellett egy olyan a mindennapi életben is hasznos tudást az emberek kezébe adni, amivel nem csak saját maguk, hanem családjuk egészséges jövőjét is meg tudják teremteni.

Korszerű képzési formákkal tesszük elérhetővé mindenkinek, hogy nálunk tanuljon, áthidalva a földrajzi és időbeli korlátokat. A távoktatásos és blended learning képzési formáink már több éve bizonyítják hatékonyságukat. Ezt igazolja, hogy ezen képzési rendszerekben a tanulóknak nagyobb a szabadsága a tanulási idő felhasználásában, kevesebb anyagi ráfordítással, kevesebb utazással, sokkal kevesebb kötöttséggel szerzik meg a tudást, készülnek fel a szakmai vizsgára. Az új képzési rendszerben végzett hallgatók a vizsgákon rendkívül szép eredménnyel teljesítenek.

Iskolánkban az egészségügyi és természetgyógyászati alapmodulok elvégzése után a következő szakmai végzettségek szerezhetőek meg:

  • Fitoterapeuta
  • Alternatív- mozgás és masszázsterapeuta
  • Akupresszőr
  • Fülakupunktúrás addiktológus
  • Reflexológus
  • Életmódtanácsadó és terapeuta
  • Kineziológus
  • Szemtréner

Képzéseinket a 11/1997. (V.28.) NM rendelet alapján szervezzük. A képzések Országos Kórházi Főigazgatóság OKFŐ (volt ÁEEK) vizsgára készítenek fel, ezáltal államilag elismert végzettséget biztosítanak.

Cégünk foglalkozik még továbbképzések szervezésével. Ezeknek a kínálata folyamatosan nő. Az új képzések szervezésével a szakmai fejlődést kívánjuk biztosítani a képzéseken résztvevők számára. Az egészségügyi szakdolgozóknak lehetőségük van kreditpontos továbbképzést is választani.

Minden régi és új Hallgatót szeretettel vár a Konnektív Felnőttképző Kft.!

Web: www.konnektiv.hu

E-mail: info@konnektiv.hu

Tel.: 46/342-617; 70/361-3446

Cím: 3529 Miskolc, Farkas Jenő u. 4.