Mielőtt Targoncavezető OKJ tanfolyamot választasz Budapesten

OKJ képzések, Műszaki, ipari képzések

Ezt mindenképpen nézd át:

 1. Végzettséget kizárólag engedéllyel rendelkező intézménynél kaphatsz OKJ Targoncavezető szakmában. Az összes ilyen intézménnyel kapcsolatban vagyunk
 2. Egyes képzőknél ingyenes Targoncavezető képzés is van. De most melyiknél ingyenes? - Mi tudjuk
 3. Valóban indul a Targoncavezető tanfolyam? - Vigyázz, tele van a NET rég elavult képzést hirdető weboldalakkal. Megkeressük neked, ami tényleg indul!
 4. A Te szempontjaid szerint szeretnél választani? - Leválogatjuk Neked a képzőket
 5. Vizsgagaranciát adó cégeket is ajánlunk, így cseppet sem kell tartanod a kudarctól.

Tölts ki az űrlapot, és elküldjük Neked a budapesti Targoncavezető (Építő- és anyagmozgató gép kezelője) OKJ képzéseket! 

 • Engedéllyel rendelkező intézmények
 • Ingyenes képzések
 • Valóban indulnak
 • Kapcsolattartód a képzőnél
 • Több lehetőség a közeledben

Miért bízhatod ránk magad?

 • Független szervezetként dolgozunk, nem a saját Targoncavezető képzésünkre akarunk rábeszélni
 • Minden magyar képző intézményt ismerünk, ahol Targoncavezető képzés, tanfolyam indul
 • 1998 óta működtetjük a MOT.HU Képzésajánló portált, ismerjük az oktatást
 • 10.532.000 alkalommal segítettünk eligazodni a képzések között, van tapasztalatunk

Az 5 legfontosabb szempont, ha Targoncavezető tanfolyamot/ iskolát keresel Budapesten:

 1. Államilag elismert végzettséget csak úgy kaphatsz a Targoncavezető OKJ képzés után, ha ellenőrzött, engedéllyel rendelkező intézménynél tanulsz és vizsgázol.
 2. 24 éves korig iskolarendszerben ingyenesen tanulhatod a Targoncavezető szakmát nappali tagozaton, esti képzésben pedig korhatár nélkül
 3. Nem mindegy, hogy úgy kell tanulnod, hogy a hónod alá csapják a könyveket és boldogulj magad, vagy minden segítséget megkapsz és biztosan le is tudsz vizsgázni Targoncavezetőként. Óriási előny, ha olyan képzőnél tanulsz, ahol segítségedre lesznek, nem csak egy tanulónak tekintenek a sok közül.
 4. Legjobb, ha keveset kell utaznod a tanulásért, megkeressük Neked a hozzád legközelebb lévő intézményt, akik OKJ szerinti Targoncavezető képzést kínálnak. Mivel valamennyi intézménnyel kapcsolatban vagyunk, biztosan tudunk Neked segíteni.
 5. Kiváló elhelyezkedési esélyeid akkor lesznek, ha már a képzés során megszerzed a megfelelő gyakorlatot. Segítünk, hogy olyan képző intézménybe jelentkezz, ahol a képzés gyakorlatai során valóban a szakmáddal foglalkozol majd és tapasztalt szakemberek segítenek profivá válnod.
 6. Több lehetőséget is mutatunk, hogy össze tudd hasonlítani a lehetőségeket.

Elküldjük Neked a tanfolyamszervező nevét, elérhetőségét, hogy máris legyen valaki, aki a segít Neked a tájékozódásban. Hozzá bizalommal fordulhatsz, kérdezz meg mindent, ami csak fontos számodra!

Még valami: OKJ szerint nem csak Targoncavezető képzések és tanfolyamok vannak budapesti intézményeknél. Hasonló képzés a Építő- és anyagmozgató gép kezelője, az Emelőgép kezelő, ami szintén OKJ szerinti, és sok intézménynél használható végzettség.

Külföldi munkavállaláson gondolkodsz?

Mindenképpen kérd a képzés végén az Europass bizonyítványt: ezzel bármelyik európai országban igazolni tudod, hogy államilag elismert Targoncaveztő végzettséget szereztél. Pár ezer forintos költsége bőven megtérül Neked.

Nagyon jó szakmát választottál, sok cégnél lesz szükség a tudásodra, így magadnak jó megélhetést biztosíthatsz. Sok sikert kívánok Neked a tanuláshoz a magam és kollégáim nevében is,

Szenes Nicolette,

ügyvezető

 

Itt tanulhatod: