Mielőtt Logisztikai ügyintéző tanfolyamot választasz 2017-ben

OKJ képzések, Gazdasági képzések

Ezt mindenképpen nézd át:

 1. Végzettséget kizárólag engedéllyel rendelkező intézménynél kaphatsz OKJ Logisztikai ügyintéző szakmában. Az összes ilyen intézménnyel kapcsolatban vagyunk
 2. Egyes képzőknél ingyenes Logisztikai ügyintéző képzés is van. Ez hosszabb idő, diákoknak viszont jó megoldás a diákigazolvány, családi pótlék lehetőség miatt.
 3. Valóban indul Logisztikai ügyintéző tanfolyam? - Vigyázz, tele van a NET régi, elavult képzést hirdető weboldalakkal. Megkeressük neked, ami tényleg indul!
 4. A Te szempontjaid szerint szeretnél választani? - Leválogatjuk Neked a képzőket
 5. Vizsgagaranciát adó cégeket is ajánlunk, így cseppet sem kell tartanod a kudarctól.

Tölts ki az űrlapot, megkeressük Neked >

Miért bízhatod ránk magad?

 • Független szervezetként dolgozunk, nem a saját Logisztikai ügyintéző képzésünkre akarunk rábeszélni
 • 1998 óta működtetjük a MOT.HU Képzésajánló portált
 • 10.532.000 alkalommal segítettünk eligazodni a képzések között
 • Minden magyar képző intézményt ismerünk, ahol Logisztikai ügyintéző képzés, tanfolyam indul

Az 5 legfontosabb szempont, ha Logisztikai ügyintéző tanfolyamot/ iskolát keresel Budapesten:

 1. Államilag elismert végzettséget csak úgy kaphatsz a Logisztikai ügyintéző képzés után, ha ellenőrzött, engedéllyel rendelkező intézménynél tanulsz és vizsgázol.
 2. 24 éves korig iskolarendszerben ingyenesen tanulhatod a Logisztikai ügyintéző szakmát nappali tagozaton, esti képzésben pedig korhatár nélkül
 3. Nem mindegy, hogy úgy kell tanulnod, hogy a hónod alá csapják a könyveket és boldogulj magad, vagy minden segítséget megkapsz és biztosan le is tudsz vizsgázni Logisztikai ügyintézőként. Óriási előny, ha olyan képzőnél tanulsz, ahol segítségedre lesznek, nem csak egy tanulónak tekintenek a sok közül.
 4. Legjobb, ha keveset kell utaznod a tanulásért, megkeressük Neked a hozzád legközelebb lévő intézményt, akik OKJ szerinti Logisztikai ügyintéző képzést kínálnak. Mivel valamennyi intézménnyel kapcsolatban vagyunk, biztosan tudunk Neked segíteni.
 5. Kiváló elhelyezkedési esélyeid akkor lesznek, ha már a képzés során megszerzed a megfelelő Logisztikai ügyintéző gyakorlatot. Segítünk, hogy olyan képző intézménybe jelentkezz, ahol a képzés gyakorlatai során valóban a szakmáddal foglalkozol majd és tapasztalt szakemberek segítenek profivá válnod.
 6. Több lehetőséget is mutatunk, hogy össze tudd hasonlítani a lehetőségeket.

Elküldjük Neked a tanfolyamszervező nevét, elérhetőségét, hogy máris legyen valaki, aki a segít Neked a tájékozódásban. Hozzá bizalommal fordulhatsz, kérdezz meg mindent, ami csak fontos számodra!

Még valami: OKJ szerint csak Logisztikai ügyintéző képzések és tanfolyamok vannak budapesti intézményeknél. Hasonló képzés a Szállítmányozási ügyintéző, ami szintén OKJ szerinti, és sok cégnél használható végzettség.

Nagyon szép szakmát választottál, sok embernek fogsz örömöt szerezni a munkáddal, magadnak pedig biztos megélhetést biztosíthatsz.

Sok sikert kívánok Neked a tanuláshoz a magam és kollégáim nevében is,

Szenes Nicolette,

ügyvezető