Szakközépiskolák

TUDTAD?

Egyetemre készülsz? A szakközépsuliban már a felvételire is sikerrel tanulhatsz! Már az első hetekben megismerhetik a választott szakmacsoporttal kapcsolatos alapozó tudásanyagot, két évre rá pedig elméleti és gyakorlati oktatásban is részesülnek a tanulók, tehát a szakközépiskola sokban különbözik a gimnáziumtól. A szakiskola vezetése megállapítja, hogy melyik tanórát (pl. kémia) ad le kötelezően a tizenegyedik és tizenkettedik évfolyamon is, ez pedig a szakmai tananyagtól függ. Nincsen olyan megkötés, hogy a szakmai éveket is ki kell tölteni szalmát is ki kell tanulni, ez esetben egyetemre, főiskolára lehet felvételizni. Ilyenkor szakmai bizonyítvány nem adható.

967 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Targoncavezető tanfolyam

Targoncavezető tanfolyam Tanuljon Magyarország egyik legrégebbi, megbízható felnőttképzőjénél Budapesten, vagy vidéken! Ezzel a szakmával széles körben elhelyezkedhet!

Fit­ness-well­ness inst­ruk­tor kép­zés

A képzés Budapesten indul, augusztus 25-én. Havi kamatmentes részletfizetésre van lehetőség. A tanfolyam elvégzése után wellness klubokban és szállodákban könnyen el tudsz helyezkedni.