Szakközépiskolák

TUDTAD?

Egy szakmai oktatásra épülő iskolából főképp az azonos témakört feldolgozó felsőoktatási szakra lehet jól felvételizni. Választhatsz informatikai és elektronikai szakmát is. Bárki tanulhat tovább a felsőoktatásban, tehát az érettségit követően nem kell elvégezni a szakközépiskolát. Ilyenkor természetesen nem jár szakmai oklevél. Mi vár rád? Az általános műveltséget megalapozó tantárgyakat oktatnak, például magyar nyelv és irodalmat és matematikát (a 9-12. évfolyamon végig). A négy évre épül a két szakképzési évfolyam, itt már nincsenek közismereti tárgyak, ezek után szakvizsgákon bizonyíthatnak a tanulók.

969 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Másodállás helyett tőzsde? Ezt nézd!

Másodállás helyett tőzsde? Ezt nézd! Ha azt hitted hogy ez csak a nagyok játéka most meg fogsz lepődni! Mint egy másodállás, úgy hozza a pénzt a tőzsde olyan hétköznapi emberek számára is, akik mellett nap mint nap elmégy az utcán! Nézd!

Autószerelő tanfolyam

Autószerelő tanfolyam Tanuljon Magyarország egyik legrégebbi, megbízható felnőttképzőjénél Budapesten, vagy vidéken! Ezzel a szakmával széles körben elhelyezkedhet!