Szakközépiskolák

TUDTAD?

Egyértelmű, hogy a szakközépiskolából leginkább a középiskolaihoz hasonló felsőoktatási szakra lehet megfelelő elméleti alapokkal bekerülni. Szinte bármilyen gazdasági ágazatból választható szakmacsoport. Bárki be is fejezheti a tanulmányait, tehát az érettségit követően nem muszáj elvégezni a szakközépiskolát. Ilyenkor szakmai bizonyítvány nem kapható. Mi vár rád? Közismereti tudást adnak át a tanárok, például fizikát és történelmet (az első négy évben végig). A négy évre épül a kétéves képzés, itt már nincsenek közismereti tárgyak, majd egy komplex vizsgával zárják az iskolát a tanulók.

824 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel?

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel? Add meg a szempontjaidat és megkeressük Neked a legjobb OKJ képzést. Akár ingyen is tanulhatsz és a szolgáltatásunk is ingyenes. Kattints és kezdjük!

Szociális gondozó és ápoló OKJ tanfolyam

Szociális gondozó és ápoló OKJ tanfolyam most - AJÁNDÉK - Rehabilitációs konzulens képzéssel! Előadások hétvégente. Helyszínek: Budapest, Kecskemét, Sopron, Tamási, Székesfehérvár. Gyors elhelyezkedés! Ezt ne hagyd ki! Katt ide!