Szakközépiskolák

TUDTAD?

Elmúltál 14 éves? Végeztél az általánosban? Szerezz képesítést egy szakközépsuliban! A szakközép működése alapvető reformokon ment keresztül az elmúlt években országunkban, ugyanis nem tesznek az érettségivel együtt szakmai vizsgát a diákok. Itt találsz egészségügyi vagy számítástechnikai szakmát is. Az első négy évben az általános műveltséget megalapozó tudást adják át neked akár matekból és nyelvtanból. A tantestület előírja, hogy melyik tanórát (pl. fizika) ad le kötelezően az utolsó kettő évfolyamon is, ez pedig a szakmai tárgyakról függ. A képzés egyben felkészülés az érettségire és a felsőoktatásra is.

968 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Érdekel a pszichológia?

Érdekel a pszichológia? Szerezz Pszichológiai asszisztens végzettséget! Indul: 2015. január 30-án. Szakosodj kriminál-, szexuál vagy gyermekpszichológiára...! Tanulj elismert előadóktól, hétvégente, országosan! Katt ide!

Szakkönyvek OKJ-s képzésekhez

Szakkönyvek OKJ-s képzésekhez Az okjszakkonyv.hu webáruházat mindazok látogatják, akik OKJ-s szakmát adó képzésben vesznek részt. A webáruház mintegy 60 szakkiadó könyveit kínálja szakmacsoportonként rendszerezve.