Szakközépiskolák

TUDTAD?

Egy szakmai oktatásra épülő iskolából főképp az azonos témakört feldolgozó felsőoktatási szakra lehet megfelelő elméleti alapokkal bekerülni. A gazdaság számos területéről képezheted magad. Bárki tanulhat tovább a felsőoktatásban, tehát az érettségi vizsga után nem kell folytatni a szakközépiskolát. Ilyenkor szakmai bizonyítvány nem adható. Mi vár rád? Közismereti tantárgyakat oktatnak, például matekot és törit (a 9-12. évfolyamon végig). A négy évre épül a kétéves képzés, itt csak a választott szakmával kapcsolatos szakmai tárgyakat tanulják a diákok, majd egy komplex vizsgával zárják az iskolát a tanulók.

824 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel?

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel? Add meg a szempontjaidat és megkeressük Neked a legjobb OKJ képzést. Akár ingyen is tanulhatsz és a szolgáltatásunk is ingyenes. Kattints és kezdjük!

Szociális gondozó és ápoló OKJ tanfolyam

Szociális gondozó és ápoló OKJ tanfolyam most - AJÁNDÉK - Rehabilitációs konzulens képzéssel! Előadások hétvégente. Helyszínek: Budapest, Kecskemét, Sopron, Tamási, Székesfehérvár. Gyors elhelyezkedés! Ezt ne hagyd ki! Katt ide!